10/4/10

CALA MORELL - CODOLAR DE BINIATRAM -
L
A VALL

Aquesta ruta comença a la urbanització de Cala Morell de Ciutadella. S´hi accedeix mitjançant la ronda nord i una volta entreu a la urbanització, heu de seguir en línia recta fins arribar a un conjunt de tres rotondes petites amb forma triangular. Girau a mà esquerra (cap a la mar), després a la dreta i finalment una altra vegada a l´esquerra. No trigareu en veure el portell del Camí de Cavalls (recentment s´ha desplaçat uns metres). Aparcau i començau a caminar seguint els pilons del camí. Després de mitja hora arribareu al CODOLAR DE BINIATRAM, on les vistes són fantàstiques. Observau les formes i els colors de les roques i els còdols.


Arribats a aquest punt teniu dues opcions: tornar cap enrera o seguir cap a la Vall. Llavors el recorregut total d´aquest tram es pot fer amb un poc més d´una hora, segons l´edat dels fillets que us acompanyin. Passareu per Ses Fontanelles i allà trobareu una barrera metàl.lica per la qual continúa el camí fins l´aparcament de la Vall. Una possibilitar és tenir la previsió de deixar-hi un cotxe abans de començar l´excursió.

Arribau fins la platja des Tancats, segur que als més petits els encantarà jugar amb l´arena, preludi dels seus jocs d´estiu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per aquest blog.
Una gran excursió i molt bona pels fillets i filletes menuts.