7/3/10

CALA GALDANA - CALA MITJANA

Aquest és un itinerari curtet, d´uns 15 o 20 minuts, ideal per fer a peu amb els més petits de la casa. En una anterior proposta, ja us havíem presentat l´excursió a Cala Mitjana a través d´un camí públic que es pot recórrer en cotxe.

Per dur a terme la segona alternativa, cal partir de Ciutadella i arribar quasi fins a Ferreries; una mica abans desviau-vos cap a la carretera de Cala Galdana, una de les urbanitzacions més antigues de Menorca. No cal que arribeu fins el mar, sinó que a la primera rotonda heu de girar cap a l´esquerra. Ben aviat, també al costat esquerra, trobareu un aparcament per als cotxes.
L´itinerari comença en un estret portell situat al costat d´unes barreres. Seguiu el camí i les indicacions cap a Cala Mitjana. En primer lloc, trobareu Cala Mitjaneta, la germana petita de Cala Mitjana. Ambdues estan unides per un tram molt curt de Camí de Cavalls.

Durant el trajecte podreu admirar antics forns de calç, barraques de pedra per al resguard d´animals, carboneres i altres elements del paisatge rural menorquí.


Cala Mitjana és una platja verge situada al sud de l´illa, entre Cala Galdana i Trebalúger. La seva longitud és de 140 m. Cercau els miradors protegits per barreres de llenya i gaudiu del paisatge.


Ver mapa más grande

2 comentaris:

imatgedigital08 ha dit...

Queta, que bueno la panoramica!! Fotografiar paisaje es tuyo;-)) saludos de RM

Anònim ha dit...

Hola Queta:
Molt bé l'excursió que proposes i el paisatge esplèndid, una meravella!
ACG Sa teva companya de feina...