23/3/09

PUNTA D´ATÀLITX

Està situada al sud de l´illa, entre les platges de Sant Tomàs i Son Bou, ambdues urbanitzades.
Partint de Ciutadella i seguint la carretera general s´ha d´arribar fins a Ferreries i prendre la carretera que condueix a Migjorn Gran, girant cap a la dreta.
En arribar a Migjorn heu de seguir els cartells que indiquen “Sant Tomàs” o “Cala Tomàs”, s´ha de travesear el poble i continuar un tram més de carretera. No heu de deixar el cotxe fins al final de l´urbanització, on trobareu un gran aparcament al costat d´uns hotels.
Deixau el cotxe i començau a caminar. En primer lloc i encara que resulti estrany, s´ha d´entrar dins el jardí de l´hotel més proper al mar. A continuació, trobareu un petit portell que dóna a un pinar, seguiu un caminet dins la marina fins arribar a una plana. Aquest tram de l´itinerari permet contemplar el mar amb unes vistes fantàstiques i, al mateix temps, el camp d´un dels llocs més polits de l´illa, el lloc de Talis.
Al costat de la punta d´Atàlitx trobareu una platja poc feqüentada per la gent perquè l´accés només és possible a peu, tal com vos indicam o partint de Son Bou. Normalment, les aigües són cristal.lines…



Ver mapa más grande