4/5/10

MONGOFRE - PORT D´ADDAIAAquest itinerari és un tram de la proposta anterior i, per tant, transcorre a través del Camí de Cavalls, dins el marc del Parc Natural de l´Albufera des Grau.
Heu d´enfilar la carretera general fins a Mercadal, llavors agafau la carretera de Fornells i abans d´arribar-hi girau a mà dreta seguint la carretera de Favàritx. Passau les rotondes que porten a Addaia i a Son Parc i girau cap a l´esquerra en el moment en què trobeu la indicació: Far de Favàritx. Passareu per davant l´escola de Tramuntana i vigilau que sou aprop del Camí Vell d´Addaia. Com a referència trobareu a mà dreta unes barreres metàl.liques altes amb uns portells que indiquen MORELLET O MORELLA VELL. Ben davant comença el camí que heu de seguir, el qual també està indicat amb un cartell.
Observareu unes originals formacions rocoses que porten el nom de "Capell de Ferro" al costat esquerre. El camí us conduirà davant les barreres del lloc de Mongofre, aparcau i començau la ruta en el portell del Camí de Cavalls.

Aproximadament trigareu una hora per arribar al port d´Addaia. El camí és planer, llevat de la pujada a la urbanització. Us recomanan que porteu unes sabates adequades per si trobau fang, ja que el terrey és molt impermeable. Trobareu les salines de Mongofre i la zona humida del port d´Addaia, un paisatge que no us podeu perdre.
Si portau binocles, segur que els més petits gaudiran de l´observació dels ocells que habiten en aquest ecosistema.

1 comentari:

Conso Triay Coll ha dit...

Que guapo,no?? açò s'ha de tenir en compte per anar-hi un dia...
Salut!!