21/3/10

GUIA CAMÍ DE CAVALLS

La Guia Camí de Cavalls fou confeccionada i editada pel Consell Insular de Menorca, juntament amb la Fundació Destí Menorca i Menorca Reserva de Biosfera.
Es troba a la venda a les llibreries des del passat mes de novembre.

Consta de 180 pàgines dividides en dues grans parts:
1. Un bloc introductori que recull tota la informació d´interès sobre Menorca, fent especial esment en els valors paisatgístics i culturals. Aquests 12 primers capítols aborden aspectes com Menorca Reserva de la Biosfera, les zones protegides, el paisatge, els sistemes naturals, la diversitat genètica, la terra i els homes, construint amb pedres, els pobles de Menorca, els treballs i els homes, el patrimoni cultural, el turisme i algunes dades pràctiques.

2. Un bloc descriptiu del Camí de Cavalls i dels 20 itineraris que el conformen. De cada ruta es descriu la durada en quilòmetres i temps estimat del recorregut a peu, el nivell de difilcutat i un petit mapa amb la informació específica dels elements patrimonials i naturals que es poden trobar.

En el vídeo següent veureu amb pinzellades el contingut i els 20 itineraris que presenta aquesta guia.
Des de la Coordinadora en defensa del Camí de Cavalls ens recorden que s´han fet alguns canvis en el traçat del recorregut del Camí que no figuren a la publicació que avui vos presentam.