27/5/10

EXCURSIÓ A BINIGURDÓ

Per aquest cap de setmana la Societat Ornitològica de Menorca (SOM), juntament amb el GOB, han organitzat una excursió programada a Binigurdó. L´objectiu de la sortida és l´observació de les plantes i els ocells d´aquest lloc.
Bingurdó és un dels paratges més particulars de Menorca, on s´hi troba un alzinar entre roques vermelloses escultòriques, modelades per l´erosió.DATA: diumenge 30 de maig
HORARI: de 9.30 a 13.30 h.
LLOC DE TROBADA: a les 9.30 h. davant el poliesportiu de Ciutadella i al rellotge solar de la Colàrsega del port de Maó, o a les 10 h. a l´aparcament del molí d´Es Mercadal.
MATERIAL RECOMANAT: Bon calçat per caminar, aigua, prismàtics, càmera fotogràfica i si voleu, menjar per quedar a dinar (en aquest cas, la tornada està prevista a les 17.30 h.)
DIFICULTAT: baixa, oberta a tothom.

Si no podeu anar-hi aquest diumenge vos indicam la ruta d´accés a Binigurdó, però recordau que es tracta d´una propietat privada i que només s´hi pot accedir amb un permís especial.
Cal agafar la carretera general fins a Es Mercadal, després la de Fornells i a mitjan camí a mà dreta veureu unes barreres amb el nom de BINIGURDÓ.

1 comentari:

iveka ha dit...

hola,

primer dir-te q soc una enamorada de menorca. que hi vaig cada any desde q era petita amb els pares... i sempre q puc m'escapo una o dues vegades a l'any!!

i segon, felicitar-te per aquest màgnific bloc i donar-te les gràcies per la informació i els reportatges fotogràfics!!

salutacions desde barcelona!!