8/6/09

BINIMEL·LÀ - PREGONDÓ - PREGONDA
La platja de Cala Pregonda constitueix un dels paratges més magnífics de l´illa de Menorca. Potser podem relacionar el seu alt grau de conservació al fet de que només s´hi pot accedir a peu. Cal aprofitar d´anar-hi quan encara no fa massa calor.
Per arribar-hi, primer cal anar en cotxe fins a la platja de Binimel.là, seguint la carretera general fins a Es Mercadal i girant després cap a la carretera de Fornells. Durant el trajecte trobareu indicacions de "Platges costa Nord" que s´han de seguir amb atenció. El cotxe s´ha de deixar a l´aparcament de Binimel.là, una mica més lluny que anys anteriors. Açò és degut a que s´està intentant la recuperació de la vegetació de la zona.

Des de la platja de Binimel.là haureu de seguir els pilons que marquen el Camí de Cavalls, en direcció oest. El camí és molt agradable perquè les vistes són espectaculars, especialment des d´una platja intermitja, anomenada Pregondó on us podreu instal.lar si és que feis l´itinerari amb fillets més petits. Des d´aquest punt, on l´arenal és més ample, podreu contemplar l´illot de Pregonda, just al davant.

Si seguiu el nostre consell i arribau fins a Pregonda, contemplau els colors de l´aigua i de la sorra. Si ja fa bon temps per banyar-vos, vos recomanam arribar nedant fins a l´illot, trobareu una platgeta i un petit llac natural a la part més nord. Segur que vos semblarà que esteis trepitjant la lluna!




Ver mapa más grande